Meer doen met speelgoed

De uitgaven van Uitgeverij Vroegindeweij richtten zich op professionals in de kinderopvang en ouders. Er zijn twee titels verschenen onder de serietitel ‘Meer doen met speelgoed‘.

Emoties

Speelgoed is te gebruiken om iets mogelijk te maken wat met echte dingen niet kan. Speelgoed kan ergens toe stimuleren of iets duidelijk maken. Bij het spelen met emoties is niet altijd speelgoed nodig. Maar wanneer je voor speelgoed kiest, is het op meer manieren dan alleen de voor de handliggende te gebruiken.
In dit boek staan veel mogelijkheden genoemd. Ze kunne dienen ter stimulering, variatie of verbreding van het spelen. De ideeën zijn vrolijk geïllustreerd om als inspiratie te dienen voor de kinderen of voor jou.

Auto’s

Spelen met auto’s kan op heel veel verschillende manieren. Dit boek staat vol met speelmogelijkheden. Kies de leukste uit en ga ermee aan de slag. Je kunt ze gebruiken om spelen te stimuleren, te variëren of te verbreden. Dikwijls kan een kind met één van de spelsuggesties en geschikt speelgoed zelf weer op allerlei nieuwe ideeën komen. De beschreven ideeën zijn vrolijk geïllustreerd om als inspiratie te dienen voor de kinderen of voor jou.

download action movies online

Rubrieken

Trefwoorden

free professional wordpress themes