Over plannen en ideeën

Geplaatst in Algemeen op 15 Jan, 2016 Geen reacties »

logo2Een nieuw jaar daagt uit om iets nieuws te gaan beginnen. Uitgeverij Vroegindeweij leidde de laatste jaren een slapend bestaan. Er zijn geen nieuwe eigen uitgaven verschenen. Niet erg, want dat gebeurde wel volop, op andere plaatsen en onder andere namen. Maar er ligt een stapeltje nieuwe uitgeefideeën te sudderen. Passie voor onderwerp en doelgroep zijn daarbij leidend. Niet alles is belangrijk en zeker niet alles is kansrijk om direct voldoende geld mee te verdienen. Maar… dat is het aardige van Uitgeverij Vroegindeweij: een passie kan zomaar leiden tot commercieel resultaat.

Uitgeverij Vroegindeweij kiest zelfbedachte gaten in de markt om informatieproducten voor te ontwikkelen. De ideeën komen voort uit contacten met mensen, gelezen signalen op internet, waarnemingen in de media of in het echte leven. Of gewoon uit eigen behoefte en interesse. Als ik het zelf leuk vind, is dat genoeg om er een uitgeefproduct van te maken. En uitgeven is tegenwoordig zo eenvoudig: een website is zo gebouwd.

Vroegindeweij Educatie & Communicatie is echter breder van opzet. Niet alleen kunnen er uitgeefprojecten uit voortkomen (zoals de Luther500 game en de Kerkliedwiki), maar ook educatie (zoals Orgelkids) en communicatieprojecten (zoals projectleiding Lutherjaar in Amersfoort).

Bovendien dient mijn promotieonderzoek (op het gebied van musicologie/theologie) als bron van inspiratie voor nieuwe concepten. Dit onderzoek naar het thema ‘Troost bij Luther en Bach’ zal zeker gaan leiden tot interessante uitkomsten om te delen in verschillende uitingsvormen van educatie en communicatie. Ook die activiteiten passen erbij.

Op deze website kun je dus allerlei nieuwe plannen tegenkomen. Voortkomend uit projecten die mij voldoening geven. Leidend tot nieuwe concepten die ik zelf kan verzinnen en ook realiseren. En tot nieuwe plannen waar ik partners bij zoek.

Blijf je het volgen? Contactmogelijkheden genoeg.

Hartelijke groet,

Lydia Vroegindeweij

Geef een reactie

download action movies online

Rubrieken

Trefwoorden

free professional wordpress themes